ContactaLinksHome

LOCALITZACIÓ
 
Com arribar al Pont del Petroli..
TRANSPORT PÚBLIC

TREN
L’estació RENFE de Badalona (Línia C-1 de Rodalies) està molt a prop. Des de l’estació només cal anar a la platja utilitzant qualsevol pas soterrani i anar caminant seguint la línia de costa en direcció Barcelona. De fet, des de l’estació ja es pot veure el Pont del Petroli.

BUS URBÀ
Qualsevol Bus Urbà de Badalona (TUSGSAL) que tingui parada a l’estació RENFE de Badalona és una bona opció. Hi ha una línia que va fins al Port de Badalona que ens deixa ben bé davant del Pont del Petroli (baixar a la parada que hi ha prop de la fàbrica de l’Anís del Mono):
Consulteu la pàgina web www.tusgsal.net

VEHICLE PRIVAT

La bicicleta és el millor vehicle privat per arribar al Pont del Petroli.
Si, malgrat tot, hi volem anar en cotxe, la millor opció és:
Si es ve de Barcelona, agafar l’autopista C-32 (la de costa) i sortir per Badalona Centre. D’allà circular pel lateral de l’autopista fins a arribar a l’Avinguda de Martí Pujol. Si es ve de la pota nord de la Ronda de Dalt també cal baixar agafant l’Avinguda de Martí Pujol. Baixar l’Avinguda de Martí Pujol fins al mar passant pel pas soterrani que hi ha r sota la via del tren i que va a raure a la platja. Aparcar a la zona de pàrquing que hi ha allà mateix.
Si es ve del nord, la millor opció és agafar l’autopista C-32 (la de la costa) i sortir per Badalona Nord. D’allà baixar per l’Avinguda del President Companys, girar per Via Augusta i baixar per l’Avinguda de Martí Pujol fins al pas soterrani de la via del tren. Arribar amb cotxe fins al mateix Pont del Petroli és complicat i cal consultar l’estat de les obres del Passeig Marítim. Una opció és provar d’aparcar prop de la fàbrica de l’Anís del Mono.ÚLTIMES FOTOS WEBCAM
Imatges del Pont
ÚLTIMES DADES

20/01/2020  
17:30h Local  (16:30 GMT)
 
 Velocitat mitjana del Vent
   16,4 m/s
 Direcció del Vent
   54º
 Humitat Relativa
   67 %
 Temperatura Aparent
   2,8 ºC
 Pluja Acumulada
   Pluja
   Index UV    IndexUV
 Temperatura de l'aigua    N/A
 Alçada d'ona    N/A
 Direcció d'ona    N/A
 Velocitat del corrent    N/A
 Direcció del corrent    N/A